Úvodná stránka
Ocenenia
Naše vína
Biele vína
Červené vína
Ružové vína
Fotogaléria
Výstavba pivnice
Výbava pivnice
Spracovanie hrozna
O víne
Servírovanie vína
Vplyv vína na zdravie človeka
Kontakt
Hľadať
Úvodná stránka
Mapa stránok
RSS
Tlač
Úvodná stránka
>
O víne
1. Servírovanie vína
TEPLOTA PRI SERVÍROVANÍ VÍNA
KOĽKO VÍNA DO POHÁRA, DO AKÉHO POHÁRA, AKO DRŽAŤ SPRÁVNE POHÁR?
ODPORÚČANÉ ZÁSADY PRI VÝBERE VÍNA K JEDLU
VÍNO A SYRY
2. Vplyv vína na zdravie človeka
VÍNO POVZBUDZUJE A BUDUJE ORGANIZMUS
VÍNO ZNIŽUJE RIZIKO INFARKTU A SRDCOVO-CIEVNYCH OCHORENÍ
VÍNO ZNIŽUJE RIZIKO TVORBY K
RVNÝ
CH ZRAZENÍN
VÍNO ZABRAŇUJE KÔRNATENIU CIEV
ODBÚRAVANIE VOĽNÝCH RADIKÁLOV V TELE
VÍNO PREDCHÁDZA TVORBE MOČOVÝCH KAMEŇOV
VÍNO AKO DODÁVATEĽ VÝŽIVNÝCH LÁTOK
CHUDNUTIE VĎAKA VÍNU – OD VÍNA SA NEPRIBERÁ
SPRÁVNE UŽÍVANIE VÍNA SA VYPLÁCA
VÍNO A SEXUALITA
TRÁVENIE JEDLA POMOCOU VÍNA
Táto stránka bola vytvorená službou Webnode
Aj Vy môžete mať pôsobivú webstránku zdarma!
Vyskúšajte to!